GUF - God Underholdende Folkemusik


Billetpriser:

Almindelig:      260,00 kr.

Medlemmer:   180,00 kr.

Børn:               80,00 kr.

Køb billetter her

POUL KREBS & BAND - LIVE 2018
På tur med sangene fra det nye album ”Maleren og delfinerne på bugten”

"Et af Krebs bedste album" (BT, 4 stjerner)

"…med et stringent spillende orkester, får han ny luft under vingerne" (Gaffa, 4 stjerner)

"…13 ret sympatiske sange med hold i virkemidlerne" (Nordjyske, 4 stjerner)

Der er blevet taget godt imod ”Maleren og delfinerne på bugten” – det nye album fra Pouls Krebs. #1 på iTunes, fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum. Det er det første soloudspil fra Krebs i tre år – og et album der overalt emmer af stor musikalitet og tæt samspil, som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs.

Albummet er igen lavet med det band han samlede omkring ”Asfalt” - som siden har været del af hele det store KrebsFalch projekt og nu igen er klar til at drage landet rundt med Poul Krebs. De nye sange vil naturligvis stå i centrum – men der vil selvfølgelig også være plads til perler fra dét store sangkatalog, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere.

-Jeg har kaldt mit nuværende band for mit ”drømmehold” – og det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange der er kommet på det nye album råber bare på at blive spillet live - så det bliver en fornøjelse, at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved forårets koncerter.

Poul Krebs (vokal, akustisk guitar), Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar – og producer på det nye album) og Troels Skjærbæk (bas og kor).


Lørdag den 10. November kl. 20.00 i Multisalen på Vestre skole, Middelfart

Poul Krebs

: https:/www.facebook.com/Poulkrebs/