GUF - God Underholdende Folkemusik

LAURSEN:

“Det er historier, der rummer meget mere end ordets kraft – det er historier, der skaber billeder, og afføder nye historier og tanker hos dig som lytter. Det er ypperligt, magnifikt, uforligneligt – ja, find selv dine superlativer.“

Sådan beskriver Side 33 Laursens andet album, Brændenælden, som udkom i maj 2021. 

Laursen er et dansk folk-band, som på original vis blander ørehængende melodier med banjo og farverige, dansksprogede tekster om mennesker og samfund. Tekster, som både underholder og udfordrer, og som leder tankerne hen på folk som Jan Toftlund, Niels Skousen og Allan Olsen.

Med over 100 koncerter under bæltet har Laursen allerede været hele kongeriget rundt en håndfuld gange, og bandet har blandt andet optrådt på Skagen Festival, Tønder Festival og Kun For Forrykte Festival.

Laursen er anført af den nordjyske troubadour Andreas Laursen (vokal/guitar), og består derudover af Martin Caspersen (mandolin/guitar), Markus Nederby (banjo), Rune Petersen (bas) og Jonas Laursen (trommer)
Shamrock:


Shamrock har deres rødder i det vestlige Jylland, hvor Denis Mc Laughlin og Svend Erik Larsen mødte hinanden til Tarm Folk Festival for mange, mange år siden. Siden har de opretholdt et nært venskab omkring den irske musik.

Selvom Denis Mc Laughlin, fra Derry, Nord Irland og Svend Erik Larsen, Kvong, Danmark, har spillet sammen i mere end 30 år, de er stadig opstemte og fokuserede, når de kommer ud på scenerne.

Repertoiret er som sagt irsk musik og sang. Smukke spøgende ballader over til de rå, rustne pubsange til glade, kendte og fodtrampende syng-med-sange.

Til GUF koncerten på Strib Bådehavn er duoen udvidet til en kvartet med Pia Nygaard på violin og Jens Holgersen på bas.

Og så vil både Denis McLaughlin og Svens Erik Larsen være velkendte navne fra Strib Vinter Festival.

Sommerkoncert Fredag d. 17. Juni kl. 17.00 2022 på Strib Bådehavn

I samarbejde med SuperBrugsen Strib


Der vil være boder, sjov og selvfølgelig musik, for hele familien.


Laursen / Shamrock

Billetsalgsadministrator:

Mariane Jørgensen tlf.: 30 28 89 80

GRATIS ENTRE -

Ingen billetreservation


- tag din nabo / svigermor eller hvem du lige synes, under armen og kik forbi

Kl. 18.00

Kl. 20.00