GUF - God Underholdende Folkemusik


Tirsdag d. 10. April 2018 kl. 20.00 på Kulturøen i Middelfart


Barluath - storslået keltisk musik


Anført af den karismatiske sangerinde Ainsley Hamill er Barluath (udtales "bar-LU-ah") indbegrebet af den bølge af nye, spændende skotske folk-bands, der i disse år uimodståeligt bevæger sig fremad. Barluaths varemærke er deres varierede og nyskabende fortolkninger af den skotske, irske og amerikanske musiktradition - både ny som gammel - og deres lyd kan godt give associationer til både Clannad og tidlige udgaver af Runrig og Wolfstone.


Barluath er hjemmehørende i Glasgow og blev dannet, da nogle musikstuderende ved Royal Conservatoire of Scotland mødtes og fandt fælles musikalsk fodslag. Bandet består af:

Ainsley Hamill - skotsk/gælisk sang

Edward Seaman - sækkepibe, fløjte og bouzouki

Alastair Iain Paterson - klaver og keyboard

Eilidh Firth - violin

Pablo Lafuente - guitar


Gruppen har, siden de blev dannet i 2010, begejstret mange publikummer og har en travl turnékalender. I november 2011 blev de inviteret til Washington DC som en del af den skotske regerings St. Andrews Day festivitas i USA og optrådte bl.a. på The National Museum of Women in the Arts og den britiske ambassade.


Barluath vandt også den prestigefyldte Danny Kyle Open Stage award ved Celtic Connections i 2012 og har siden spillet på festivalen flere gange.


Barluath udgav deres første album, Source, i 2012. Opfølgeren, At Dawn of Day, blev produceret af Anna Massie og udkom i begyndelsen af 2015.


Billetpriser:


Medlemmer:               80 kr.

Ikke-medlemmer:     160 kr.

Børn (12-18 år):         40 kr.


Køb billetter her

http://barluath.com/