GUF - God Underholdende Folkemusik

Fredag den 2. September 2022 kl. 20.00 på Kulturøen,  Middelfart

I samarbejde med Middelfart Bibliotek

The Shackleton Trio

"Gnistrende, karismatisk og intenst forsikret. En spændende og innovativ ung trio. En heftig tommelfinger op"

- fRoots Magazine


En meget original og energisk musikalsk kraft, der er lige så tilbøjelig til at bevæge dig til tårer som at bevæge dig til dine fødder.


Ofte omtalt som et af de hårdest arbejdende bands på scenen, får The Shackleton Trio betydelig britisk og international eksponering og bliver et efterspurgt navn på folk-kredsløbet.  Trioen har været med på Mark Radcliffes Radio 2 Folk Show og BBC Radio 4 med ★★★★★ anmeldelser, en optræden på Cambridge Folk Festivals hovedscene sammen med et væld af britiske og europæiske festivaler og internationale turnéer. Efter at have afsluttet 2019 med en hovedsceneoptræden på Great British Folk Festival ser de frem til et travlt 2020.


Shackleton Trio er Georgia Shackleton (violin, vokal), Aaren Bennett (guitar) og Nic Zuppardi (mandolin). Folketraditionens naturlige talenter, deres selvskrevne materiale blander sig problemfrit med deres fantasifulde, men autentiske omarbejdelser af traditionelle folkestandarder, påvirket af britiske, amerikanske og skandinaviske folketraditioner, med et regionalt twist fra gruppens oprindelige East Anglia.


Georgia Shackletons unikke, karakteristiske sangskrivningsstil kombineret med Aaren Bennetts livlige instrumentale  brilliance  , Nic Zuppardi og Georgias rene og originale stemme har udviklet sig og modnet sig gennem to kritikerroste albums: The Dog Who Would Not Be WasHed og nyudgivelse fen, Farm og Deadly Water.


Billetsalgsadministrator:

Mariane Jørgensen tlf.: 30 28 89 80

Billetpriser:


Gratis koncertBilletter SKAL reserveres

Reservér billetter