GUF - God Underholdende FolkemusikTirsdag den 12. september kl. 20.00

På Kulturøen, Middelfart


Greg Russell & Ciaran Algar


Det er gået mere end usædvanlig stærkt for den engelske duo, siden de mødtes i 2011. Greg Russell er en formidabel sanger og guitarist og Ciaran Algar er en mindst ligeså formidabel violinist og tidligere All Ireland og All Britain Champion på violin. På scenen udstråler de på trods af deres unge alder en selvsikkerhed og en indbyrdes forståelse, der er sjældent set. De fik deres danske debut på sidste års Tønder Festival.


De to gange BBC-Folk Award vindere Greg Russell og Ciaran Algar mødtes i 2011. Snart efter underskrev duoen kontrakt med Fellside Records, og i juli 2012 udgav de deres debut album: ”The Queens Lover”. Talrige ture fulgte efterhånden som duoen  udviklede og finpudsede deres scene håndværk. De blev et af de mest eftertragtede unge navne på den engelske Folkemusik Scene.

I januar 2013 tog parret til BBC Radio2 Young Folk Award. Efter at have vundet, turnerede Russell og Algar landet rundt i april, og efter at have afsluttet skolen og universitetetseksamener i maj, begyndte de at turnere igen. I begyndelsen af juni så man dem på spillesteder og festivaler, såsom Cambridge Folk Festival, og Fairports Cropredy Convention, samt live optræden live på Mark Radcliffe ' s BBC Radio 2 Folk Show.

Efter indspilningerne til deres andet album i November 2013, igen med Fellside, modtog Russell og Algar  Horizon Award for Best Breakthrough Act i 2014 BBC Radio 2 Folk Awards. Det andet album, Call, blev derefter udgivet i juli, og modtaget med 5 Stjerner i fRoots, 4 Stjerner i både R2 Magazine og The Telegraph samt et væld af andre fantastiske anmeldelser.


http://www.russellalgar.co.uk/index.php


https://www.facebook.com/Greg.and.Ciaran

Billetpriser:

Gratis


Billetter skal reserveres


Reservér billetter her